...του Δημήτρη Δοντσίδη
Υλικά:
- Κρέας αρνί
- 1 αυγό
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- 1 ντομάτα στον τρίφτη
- 1 κρεμμύδι στον τρίφτη
- Μυζήθρα
- Τυρί ρεγκάτο
- 2-3 κουταλιές στάκα
- Σουσάμι
Υλικά για τη ζύμη:
- 1 γιαούρτι
- 1 βιτάμ
- Αλάτι
- Φαρίνα (όσο σηκώσει)
- Νερό
Εκτέλεση:
- Βράζουμε το που θέλουμε κρέας, ανάλογα με το ταψί.
- Το καθαρίζουμε από κόκκαλα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
- Βάζουμε το κρέας σε μια λεκάνη και το ανακατεύουμε μαζί με 1 αυγό, λίγο πιπέρι, πολύ λίγη ρίγανη, την τριμμένη ντομάτα και το κρεμμύδι.
- Φτιάχνουμε τη ζύμη με τα υλικά που αναγράφονται παραπάνω.
- Λαδώνουμε το ταψί και τοποθετούμε μέσα τη ζύμη.
- Πάνω από τη ζύμη, βάζουμε όση μηζήθρα θέλουμε, το κρέας και απο επάνω πάλι μυζήθρα, λίγο τριμμένο τυρί ρεγκάτο και 2-3 κουταλιές στάκα.
- Κλείνουμε το φύλλο, το οποίο αλείφουμε με αυγό και σουσάμι.
- Ψηνουμε στους 180C μέχρι να ροδίσουν.