...της Ευτυχίας Σταθάκη
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό χοιρινό
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 πορτοκάλι
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 φλυτζ. τζαγιού μπύρα
- 2 κουταλάκια γλυκού μουστάρδα υγρή
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- Θυμάρι-ρίγανη-αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα βάζω το χοιρινό και την μπύρα προσεκτικά για να μην αφρίσει.
- Στη συνέχεια ρίχνω τις πιπεριές, τα καρότα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, την ρίγανη, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το μέλι και την μουστάρδα.
- Σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγοβράζω για 45΄ μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί νερό, προσθέτω λίγο γιατί το φαγητό δεν πρέπει να έχει υγρά, αλλά να μείνει με το λάδι του...
Καλή μας όρεξη!!!