Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Χοιρινό φιλέτο γεμιστό

...του Γιώργου Μαρκάκη




Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινό μπούτι
  • 3 φέτες μπέικον
  • 1 τέταρτο μυζίθρα
  • Δυόσμο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση:

  • Παίρνουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια ενός τετάρτου.
  • Τα χτυπάμε πάνω στον πάγκο καλά-καλά να πλατύνουν.
  • Βάζουμε στη μέση τη μυζίθρα και τα τυλίγουμε σε ρολό.
  • Τα ψήνουμε στους 45 βαθμούς για 48-με 50’

Καλή μας όρεξη!!!