Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Λεμονογλυκό

...του Αντώνη Ματσαμάκη




Υλικά (για 12 μερίδες)

  • 400γρ μπισκότα digestive
  • 150γρ βούτυρο
  • 1κιλο στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
Για την βάση, λιώνουμε το βούτυρο και σπάμε τα μπισκότα μας στο multi και στη συνέχεια τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Χτυπάμε όλα τα άλλα υλικά μαζί στο μίξερ για 5' εκτός από το ξύσμα.
Στο τέλος από πάνω βάζουμε το ξύσμα και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για 3 ώρες.