Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Μακαρόνια χωριάτικα

...του Γιώργου Μαρκάκη




ΥΛΙΚΑ
(για 4 μερίδες)

1 κιλό μακαρόνια
1 κύβο λαχανικών
1 κιλό φέτα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κομματάκι μαϊντανό
1 κομματάκι δυόσμο
¼ βούτυρο αγελάδας
1 κρασοπότηρο λαδί
20 τραμ. κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Βράζουμε τα μακαρόνια. Σοτάρουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα. Σε άλλο σκεύος λιώνουμε την φέτα με την κρέμα γάλακτος.
  2. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας μέσα στα μακαρόνια μαζί με το βούτυρο και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

Σερβίρουμε την μερίδα σε βαθύ πιάτο και πασπαλίζουμε από πάνω την παρμεζάνα.
Τέλος, ψιλοκόβουμε λίγο μαϊντανό για να πάρει χρώμα το πιάτο μας.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!